Pica Pau Barátai 2.

6,890Ft

1 készleten

Leírás

Pica Pau barátait már senkinek sem kell bemutatni, ha pedig mégis, akkor ismerkedj meg velük a horgolótűd segítségével.

Yan Schenkel, Argentínában élő tervező különleges, mással össze nem téveszthető karakterei már a fél világot meghódították, nem csoda, hogy a magyar kézimunkázók kedvencei is lettek. Yan horgolt elsősorban játékok tervezésével foglalkozik, és megalapította saját márkáját Pica Pau néven (ez portugálul harkályt jelent, ejtsd: pikápáu). A figurák tervezésén és készítésén túl azonban tevékenykedett többek között gyerekkönyvek illusztrátoraként, részt vett a neves argentin kulturális fesztivál gyerekprogramjainak szervezésében, és tervezett stop motion technikával készült reklámfilmet is, ahol a horgolásé volt a főszerep.

A figurákat egyrészt a jól kitalált formák teszik ennyire egyedivé, de a tervezőjük mesterien alkalmazza a színváltás technikáját, a csíkos vagy kockás részletek pedig még különlegesebbé teszik az állatokat. Ezek a módszerek mind elleshetők a könyvből, még a kezdők is könnyedén elsajátíthatják a fogásokat.

A könyv tartalmazza a horgolóöltéseket, jól követhető rajzokkal kísérve, a mintaleírásokban megtalálod a szükséges instrukciókat, és fázisfotók is segítik a munkát. Így mind a kezdő horgolók, mind pedig a gyakorlottabbak könnyedén megalkothatják saját amigurumi csapatukat. Kerekedj fel egy lélegzetelállító utazásra Pica Pau barátaival!

 

Terjedelem: 176 oldal

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pica Pau Barátai 2.” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük