A tuniszi horgolás mintagyűjteménye

6,890Ft

1 készleten

Leírás

Tekints másként a horgolásra!

Haladós munka, gyors eredmény, csodás minták, kötött darabokra hasonlító felületek – ezt kínálja a tuniszi horgolás, amibe egy kis gyakorlást követően egyszerűen bele lehet szeretni.

Hiánypótló könyv a horgolás rajongóinak, akik megtanulnák a klasszikus horgolásnál megismert pálcákra épülő technikát. Tulajdonképpen a kötés és a horgolás módszerei ötvöződnek benne, és egyáltalán nem bonyolult, ahogy azt sokan gondolják. Csak a speciális horgolótűt kell beszerezni hozzá, amely valamivel hosszabb a szokásosnál (25–35 cm-es), és az egyenes kötőtűkhöz hasonlóan egy gomb van a végén (ez akadályozza meg, hogy a pálcák lecsússzanak róla).

150 mintavariációt felsorakoztató gyűjtemény kezdőknek, haladóknak és profiknak is számos lehetőséget kínál. Bemutatja az alappálcákat, amelyeket egy jól rendszerezett, tematikus mintagyűjtemény követ.

A valós méretű mintadarabok fotói segítenek abban, hogy azonnal ellenőrizhesd az általad készített horgolást. A leszámolható mintarajzok és a fázisképek jól kiegészítik az egyszerű leírásokat. A tuniszi horgolás mintagyűjteménye a horgolás szerelmeseinek kínál újabb felfedeznivalókat, hogy tovább fejleszthessék kreativitásukat.

 

Terjedelem: 176 oldal

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A tuniszi horgolás mintagyűjteménye” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük