Kezdd el velünk! – Kötés

5,190Ft

1 készleten

Leírás

Ajánljuk ezt a könyvet kezdőknek, újrakezdőknek és gyakorlottabbaknak, akik szeretnék megtanulni, felfrissíteni az alaptechnikákat vagy bővíteni tudásukat. Jó, ha mindig kéznél van! Néhány gombolyag fonal kíséretében remek ajándék annak, aki most akar megtanulni kötni.

A könyv erénye, hogy jól értelmezhető, színes illusztrációkat és rövid, egyszerű magyarázatokat tartalmaz a legfontosabb kötős technikákhoz, az alap-, valamint a különlegesebb mintákhoz, a formázáshoz, amelyek elengedhetetlenek egy pulóver, sál, sapka, zokni, kesztyű vagy bármilyen más ruhadarab megkötéséhez. Azok haszonnal forgathatják, akik szeretnének gyerekjátékokat, párnát, takarót vagy különféle babaholmikat kötni.

Az interneten sok angol nyelvű mintát találni, és ez a kötős kalauz azért is remek, mert röviden bemutatja az angol/amerikai és a kontinentális kötési stílust is, így megtanulhatók a különbségek. Így az is jobban tudja majd értelmezni az angol nyelvű leírásokat és videókat, aki megszokta a kontinentális módszerrel való kötést.

Többek között az alábbiakat találod a kötetben:

Eszközök, kellékek, fonalak
A mintaleírások értelmezése, rövidítések
A kötés alapjai egyenes tűkkel, körkötőtűvel és zoknikötőtűvel
15 alapminta és ezek változatai
Zsebek, gomblyukak, nyakkivágások kialakítása
Színváltás, blokkolás, a darabok összevarrása
Hibajavítás, a szemek visszaszedése
A különböző kötési módok összehasonlítása
Hiánypótló segítség kezdőknek és haladóknak.

Terjedelem: 96 oldal

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kezdd el velünk! – Kötés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük